WEEE Directive & Recycling Information
The WEEE Directive set collection, recycling and recovery targets for all types of electrical goods.
WEEE
191125 WEEE_AR-ZH-RU
Deutsch

Dieses Symbol (durchgestrichene Mülltonne nach WEEE Direktive 2012/19/EU und Batterie Direktive 2006/66/EC) weist auf die getrennte Rücknahme elektrischer und elektronischer Geräte sowie Batterien in EU Ländern hin. Bitte werfen Sie das Gerät bzw. die Batterien nicht in den Hausmüll. Informieren Sie sich über das in Ihrem Land gültige Rücknahmesystem und nutzen Sie dieses zur Entsorgung.

Weiterführende Informationen für Deutschland laut ElektroG § 18 Abs. 4 finden Sie in folgenden Dokument.

English

This symbol (crossed-out wheelie bin symbol according to WEEE Directive 2012/19/EU and Battery Directive 2006/66/EC) indicates separate collection of waste electrical and electronic equipment as well as batteries in EU countries. Please do not throw the device or batteries out with household waste. Please use the return and collection systems available in your country for the disposal.

For more information on the proper recycling of our packaging please see this document.

Français

Le symbole (poubelle sur roue barrée d’une croix d’après la Directive DEEE 2012/19/EU et la Directive sur les piles et batteries 2006/66/EC) indique une collecte séparée des déchets d’équipements électriques et électroniques ainsi que des piles et des batteries dans les pays de l’UE. Veuillez ne pas jeter l’équipement dans les ordures domestiques. A utiliser pour la mise en rebut de ces types d’équipements conformément aux systèmes de traitement et de collecte disponibles dans votre pays.

Pour plus d'informations sur le recyclage approprié de nos emballages, veuillez consulter ce document.

TRIMAN Instructions de recyclage du produit

Italiano

Questo simbolo (bidone barrato secondo la Direttiva 2012/19/EU REAA e la Direttiva Batterie 2006/66/EC) ricorda che nei paesi EU apparecchi elettrici ed elettronici, batterie ed accumulatori devono essere smaltiti separatamente. Non gettate l’apparecchio nella spazzatura normale! Informatevi sul sistema di smaltimento vigente nel vostro paese e smaltite l’apparecchio di conseguenza.

Per ulteriori informazioni sul corretto riciclaggio dei nostri imballaggi, consultare questo documento.

Español

Este símbolo [un contenedor de basura tachado con una X en base a la Directiva WEEE 2012/19/EU y Directiva sobre baterías 2006/66/EC] indica que la recogida de basura de equipos eléctricos y electrónicos y baterías deberá tratarse por separado en los países de la Unión Europea. No tire este equipo a la basura doméstica. Para el desecho de este tipo de equipos utilice los sistemas de devolución al vendedor y de recogida que se encuentren disponibles en su país.

Português

Este símbolo (contentor de lixo sobre rodas riscado segundo WEEE, directiva 2012/19/EU, e pilhas, directiva 2006/66/EC) indica que, nos países da Comunidade Europeia, todos os produtos eléctricos e electrónicos e pilhas/baterias devem ser recolhidos e eliminados separadamente. Não elimine o aparelho ou respectivas pilhas/baterias no lixo doméstico. Informe-se sobre o sistema de recolha em vigor no seu país e utilize-o para eliminar os componentes.

Nederlands

Dit symbool (doorgestreepte vuilnisbak conform richtlijn 2012/19/EU (AEEA) en richtlijn 2006/66/EC) wijst op de gescheiden terugname van elektrische en elektronische apparaten en batterijen in EU-landen. Gooi het apparaat resp. de batterijen niet weg met het huisvuil. Win informatie in over het in uw land geldige terugnamesysteem en maak er gebruik van.

Svenska

Den här symbolen (en överkorsad soptunna enligt WEEE direktiv 2012/19/EU och batteridirektiv 2006/66/EC) innebär att elektriska och elektroniska produkter samt batterier måste kasseras separat i alla EU-länder. Släng inte produkten eller batterierna i de vanliga hushållssoporna.

Polski

Ten symbol (przekreślony kosz na śmieci zgodny z Dyrektywą WEEE 2012/19/EU i Dyrektywą w sprawie baterii i akumulatorów 2006/66/WE) wskazuje na oddzielne wytyczne w zakresie odbioru urządzeń elektrycznych i elektronicznych oraz baterii i akumulatorów w krajach UE. Nie wyrzucać urządzenia lub baterii razem z odpadami komunalnymi. Należy zasięgnąć informacji o systemie odbioru obowiązującym w danym kraju i wykorzystać ago w celu utylizacji odpadów.